Můj čas na kafíčko

Vyplatí se mít v pořadu předraženého Leoše?

Ač to vypadá, že role celebrity je pro Leoše Mareše druhá přirozenost, i on už je svou prací a popularitou unavený...

Mají peníze, luxusní bydlení, možnost cestovat. Ale moderátorovi Leoši Marešovi (43) a jeho ženě Monice (38) chybí to, co bývá pro upevňování vztahů nejdůležitější.


Společně strávený čas. Dokonce spolu nemohou ani vyrazit třeba na ples. „Je mi to pak občas líto, když pak vidím na sociálních sítích záběry z různých plesů. Těch plesů, které moderuji, je však tolik, že to nezvládáme. Ale třeba se to časem změní,“ posteskl si moderátor. Leoš totiž přiznal, že si v letošním diáři nechal mnohem více prázdných kolonek v diáři, než u něj bývá zvykem. „Mám v něm i spoustu volného času, abych mohl jet se synem na hory a nemusel se vracet dříve domů kvůli práci a podobně. Mám naplánovaný vysloveně pohodový rok.


Mám tu čest zasednout v porotě SuperStar a čekají mě i nějaké koncerty. Ale ty bych nezmiňoval," dodal se smíchem. Myslí tím své plánované arény, které zatím jen doufá, že vyprodá. Za porotcování v SuperStar si údajně přijde na 5 milionů korun. Jenže se ukazuje, že ani jeho hvězda už nesahá tak vysoko. Očekávaná sledovanost pořadu se nedostavila. Zájem diváků zřejmě upadá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden