Moje sladké tajemství

Výpověď v Ulici! Je to kvůli dítěti?

N ení to tak dávno, co se povídalo o tom, že herečce Patricii Solaříkové (30) začaly tikat biologické hodiny. Teď to vypadá, že je očividně rozhodnutá a řeší se svým přítelem Tiborem Pagáčem (27) to, že budou usilovat o miminko.

Je totiž už oficiálním faktem, že herečka skončila v seriálu Ulice, kde byla již čtrnáctým rokem! „Ano, je to tak. Po letech jsem z Ulice odešla. Bylo to na mou žádost a po vzájemné přátelské domluvě,“ prozradila Solaříková.

Domluvili se snad s přítelem Tiborem, že je čas na miminko?

Není vůbec divu, že se Patricie chce ve svém životě posunout někam dál a chtěla mít po tolika letech účinkování konečně čas také na jinou etapu. Dějová linka její seriálové postavy Terezy se vydala za svým protějškem Davidem do Rakouska.

Toho ztvárňuje šarmantní herec Matouš Ruml (33). Před nedávnem se tam totiž David musel odstěhovat kvůli svým pracovním povinnostem. Tereza mu sice slíbila, že se za ním odstěhuje pouze pod podmínkou, že nejprve doučí školní rok, který se uzavírá v červnu, ale nakonec byla uvolněna dřív.

Jak je vidět, tak režie s takovou zásadní změnou počítala, a proto možná nedávno obsadila atraktivní herečku Veroniku Čermák Mackovou (25). Zaplní hned její místo?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden