Moje sladké tajemství
Vyrazila Tereza Kostková do boje o muže?
Už delší dobu se mluví o tom, že jí Nvota nedokáže být věrný...
Vyrazila Tereza Kostková do boje o muže?

Na televizní obrazovce je nyní Tereza Kostková (48) k vidění v seriálu Jedna rodina. O jejím soukromí ale kolují znepokojivé zvěsti. Už delší dobu se povídá, že její druhé manželství prochází velkou krizí.

A aby toho nebylo málo, manžela Jakuba Nvotu (46) by jí prý ráda přebrala mladší kolegyně z divadla. Herečka je ale žena činu, a tak se zdá, že se rozhodla ihned zakročit.

S Tomášem Jeřábkem coby manželem to v Jedné rodině také nevyhrála…

Minimálně po zbytek léta nebude totiž moderovat v rozhlase pořad Blízká setkání, kde za ni momentálně zaskakuje Michaela Maurerová (44). Teď podle všeho tráví víc času doma s rodinou, protože chce mít Nvotu zjevně pořád na očích. Jestli to ale bude stačit, to se teprve uvidí.

Nevyšlo to podle plánu

Před několika měsíci se zase spekulovalo, že divadelní režisér stále častěji prchá na Slovensko za svou bývalou partnerkou Ľubicou Čekovskou (49), což mělo herečku dost naštvat.

Nvota prý není takové neviňátko, jak by se mohlo zdát.

Zřejmě proto, aby jí dokázal, že je pro něj jedinou ženou na světě, se na začátku letošního roku vetřel na její vysněnou pouť do Toskánska, na kterou se velice těšila.

Tu sice chtěla absolvovat sama, ale vzhledem k problémům, které mají mít, nejspíš usoudila, že by možná nebylo úplně špatné, kdyby šel s ní.

Jenže náprava manželství očividně nevyšla podle jejích představ. Jen co se vrátili domů, už se zase všude začaly šířit spekulace, že se jejímu muži pořádně zapalují lýtka.

Zase si vybrala špatného chlapa?

Nenajde se ale nikdo, kdo by sympatické herečce nepřál štěstí. Vypadá to však, že si stále vybírá stejné typy mužů. Vždyť i její první manžel Petr Kracik (66) údajně pořád pálil za jinými.

Související články
Nedávno jsme vás informovali o tom, že společná hudební kariéra Evy Ševčíkové (53) a Václava Ševčíka (70) je u konce. Duo Eva a Vašek spolu přitom vystupovalo dlouhých 34 let. Nyní se ovšem ukázalo, že se rozešli nejenom pracovně, ale i jako manželé. Na konci července  se totiž rozvedli! Václav Ševčík v rozhovoru prozradil, co tomu […]
Můj kousek štěstí / 16.9.2024
Herečka ze seriálu Ulice podle mnoha lidí dráždí hada bosou nohou. Adéla Gondíková (50) se totiž v poslední době dost často naváží do manžela. Nedávno ho třeba nazvala pobudou a k fotce, kterou umístila na sociální sítě, umístila písničku „Průša je úchyl“. Jindy zase o Jiřím Langmajerovi (58) tvrdí, že je starý apod. Povídá se, […]
Zásnubní prstýnek nosí herečka Alice Bendová (50) ze seriálu Jedna rodina už skoro čtyři roky, ale k oltáři zatím nedošla. A svatba přitom měla být letos! Svatbu s mladším partnerem Michalem Topolem (38) plánovala Alice Bendová (50) na Kanárských ostrovech, kde vlastní apartmán. Měla se konat údajně loni v zimě, pak tento rok v létě. Nakonec ji ale zase odložila, […]
Moje šťastná hvězda / 16.9.2024
S rakovinou, která se jí vrátila, bojuje Anna Slováčková (28) jako lvice. Prognózy nejsou úplně růžové, přesto se nevzdává, což je podle mnohých jedna z cest k uzdravení. Zpěvačka navíc přiznala, že je zamilovaná. Jejím vyvoleným je baskytarista z její kapely Matěj Růžička. Dlouho se jen kamarádili, než zjistili, že k sobě cítí víc. „Chtěla bych stihnout svatbu,“ nechala […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz