Moje šťastná hvězda

Vyřizuje si Anna K účty s Bočanovou?

Přebrala jí chlapa

V posledních letech si zpěvačka ANNA K. (51) prošla nelehkým obdobím. Bojovala s rakovinou prsu, neustále se potýkala s různými lehčími i vážnějšími zraněními, což jí na její psychice rozhodně nepřidalo. Na svou milovanou hudbu tak neměla čas, ani pomyšlení.

Proto je pro ni nyní velká výhra, že vyšla po pěti letech s novým videoklipem k písni Vždycky se budeme znát, který ona sama nazývá osobním příběhem. Touto formou se totiž na poslední chvíli rozhodla poděkovat svým přátelům, kteří stáli po jejím boku v nejtěžších chvílích jejího života.

„Je to tady! Konečně! Mám po pěti letech nový videoklip a mám z něj velkou radost! Moc děkuju všem kamarádům, kteří byli se mnou u vzniku tohoto pro mne tak velmi osobního příběhu,“ napsala na svůj profil na sociální sítí zpěvačka, která o současné podobě videoklipu, v němž hraje taxikářku, rozhodla před natáčením.

„Námět, že taxík bude symbolizovat můj život, do kterého nasednou kamarádi, jsem vymyslela tři dny před natáčením,“ vysvětluje Anna K. Jakou roli tam asi hraje MAHULENA BOČANOVÁ (49), jež Anně kdysi přebrala osudovou lásku, za kterou se sama vdala?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden