Moje šťastná hvězda

Vyrobte si úžasnou vázu z lahve od šampaňského

Skvělý tip pro váš útulný domov

Silvestr je již za námi a vám jistě doma zbylo několik prázdných láhví od „bouchnutých bublinek“. Napadlo vás ale někdy, že se dají přetvořit v praktické pomůcky či dekorace do bytu, místo aby skončily v koši? Můžete z nich vyrobit například krásnou dekorativní vázu.

Na výrobu budete potřebovat láhev Bohemia Sekt, barevný sprej, nalepovací kolečka a suché větvičky nebo živé květiny. Můžete si je vystříhat ze samolepicího papíru nebo použít například protiskluzové nálepky na nábytek.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nejprve je potřeba odstranit z láhve etiketu. Napusťte hrnec nebo lavor horkou vodou a láhev do něj vložte, aby byla celá etiketa pod vodou. Počkejte přibližně 15 minut, dokud se nerozpustí lepidlo, a etiketa se sama odlepí. Pokud na skle zůstanou stopy lepidla, odstraňte je v teplé vodě pomocí drátěnky.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poté na čistou láhev nalepte kolečka. Kreativitě se meze nekladou a je jen na vás, jak je na láhev rozmístíte.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ozdobenou láhev nyní přestříkejte barevným sprejem. Dejte ale pozor, ať nenastříkáte i věci okolo! Doporučujeme kolem láhve přidržovat noviny, které zabrání tomu, že si vymalujete zeď v obýváku na zlato.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poté, co barva zaschne, můžete pomalu sloupávat lepicí kolečka a sledovat, jaký vzor na láhvi jste vytvořili. Do vaší krásné nové vázy z lahve Bohemia Sekt už stačí jen vložit suché větvičky nebo květiny a máte skvělou dekoraci do bytu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden