Moje sladké tajemství

Vysoká cena placená za lásku

Takhle zamilovaná zpěvačka Lucie Bílá (54) nebyla opravdu dlouho. Partnera Radka Filipiho (36) vychvaluje a zdá se, že až s ním našla v životě pravé štěstí.

I když se ale vysportovaný kulturista snaží působit jako muž, který by pro partnerku udělal cokoli, možná je vše trochu jinak. Chce se mu líbit Nelze si totiž nevšimnout, jak se pro něj Lucie snaží být tou nejdokonalejší partnerkou. Dokonce kvůli němu začala během karantény zvedat těžké váhy a vlastně tak trochu kopírovat jeho tréninky. A to má přitom postavu, kterou by jí mohly závidět i mnohé o několik let mladší dámy, a rozhodně není nutné, aby na sobě tolik dřela.

Bude její úsměv brzy minulostí?

Filipi si umí prosadit svou Jedině snad, že by na ni v tomto ohledu tlačil její partner. „Myslím, že bych mohla vypadat líp. Ale moje nespokojenost je můj hnací motor,“ svěřila se Bílá. Pravdou ale je, že díky tomu, že i Lucie ráda ulehne na posilovací lavici a zvedá nad sebe těžké váhy, možná našli s Radkem další společný
koníček. To sice může být dobře, ale na druhou stranu to třeba také naznačuje, že pokud si něco chce Filipi opravdu prosadit, dokáže to.

Lucie si stále myslí, že může vypadat ještě lépe.

Přetvařuje se před jejími fanoušky?

A moc to tedy nekoresponduje s tím, jak Filipi působí v médiích. Tam se snaží působit spíš jako muž, jenž žije život své partnerky. Dokonce se na sociálních sítích objevily i snímky, kde žehlí roušky, které zpěvačka šije. Evidentně mu vyhovuje, když je vykreslován coby „poslušný“ muž, který ctí přání své lásky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden