Můj čas na kafíčko

Vysoká váha herečce zničila kariéru?

Kde jsou ty časy, kdy herečka Jitka Čvančarová (43) byla označovaná za český sexsymbol.

Postavu krev a mléko uměla nosit s velkou grácií. Vždy si vybírala střihy, v nichž mohla vystavit na odiv své přednosti. Z jejího nadupaného dekoltu šli všichni muži do kolen a manžel Petr Čadek (42) se dmul pýchou, jakou kost se mu povedlo během StarDance ulovit.

Petr Čadek (42). Zdá se, že slavnému páru se krize vyhnula. 

Herečka se za sexy tanečníka provdala v roce 2011 a oprávněně oba patřili mezi nejkrásnější pár českého showbyznysu – vždyť vyhráli anketu o nejkrásnější svatební pár! Jenže po deseti letech manželství oba pěkně přibrali a dnes by podobný titul vyhráli stěží.

Z nudy začala holdovat alkoholu?

Rodačka z Mělníka se pyšní tím, že pochází z rodiny vinařů, ale sama vždy tvrdila, že je téměř abstinentka a pro někoho lahodný nápoj jí až tak po chuti není. Jenže člověk míní, život mění, a to platí i u Čvančarové.

Když ze dne na den přišla o práci, nezbývalo jí nic jiného, než být doma a starat se nejen o domácnost, manžela, ale také o dvě děti, Elenu (9) a Theodora (2). Aby se ze spousty plen a z příšerného stereotypu nezbláznila, hledala něco, čím by drobet upustila páru. A tak si po večerech začala pochutnávat na sklence dobrého vína.

„Myslím, že karanténa se bez alkoholu neobejde,“ v minulosti přiznala. Tento nový koníček ji sice zbavil chmur, ale měl za následek i to, že začala pořádně přibírat. Když se posléze objevila na televizní obrazovce v detektivním seriálu Hlava Medúzy, kde si zahrála drsnou policistku, podle dostupných komentářů byla řada diváků v šoku a dříve přitažlivou herečku málem ani nepoznala.

Na její hlavu se ihned začala snášet velká a bolestivá kritika. Nejenže jí fanoušci roli drsňačky nevěřili, dokonce jí vyčítali i nadbytečná kila. Vypadá to, že se Jitka bude muset nad sebou zamyslet, protože se může docela klidně stát, že o ní přestane být zájem, což je noční můrou každé herečky.

Proč se nechce líbit manželovi?

Když se dříve udržovala ve formě, důvodem zřejmě bylo to, že si chtěla zachovat náklonnost mladšího manžela. Proslýchá se, že od té doby, co se o sebe přestal starat on, rezignovala na sebe i ona. Domácí pohoda je asi víc, než udržet si titul českého sexsymbolu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden