Můj kousek štěstí
Vyšoupne zrzka blondýnu?
Ve hře je hodně – moderátorský pultíček, která kráska za něj usedne?
Vyšoupne zrzka blondýnu?

Křeslo na postu moderátorky hlavních večerních zpráv televize Prima začalo být pořádně horké. Tohle střídání nemusí být jen záskok… Těhotná Eva Perkausová (28) si letos připsala pár zásadních soukromých úspěchů, z nichž nejvýraznější je svatba s podnikatelem Ivanem Heckem (39) a následné otěhotnění.

Zdá se, že tyto důvody k radosti by blondýnce mohly vystačit na mnoho let, ale ambiciózní kráska má tak trochu problém. Chtě nechtě bude moderátorské křeslo muset opustit, a to na řadu měsíců.

A hovoří se o tom, že televize už má za ni schopnou náhradu. Ukázalo se, že z bývalé biatlonistky Gabriely Soukalové (32) vyrostla zdatná moderátorka – prozatím společenského magazínu Showtime. I ona si tu dala pauzu kvůli těhotenství, ale od března už si od kojení Izabelky (1) odskakuje do televizního studia.

Přítel a autor miminka Miloš Kadeřábek (34) má zřejmě pochopení, protože o nějakém dusnu ve vztahu se dosud nemluvilo. Zdá se, že zatímco Soukalová buduje kariéru před kamerou, partner dcerku ochotně pohlídá. Bude mít podobný postoj i přítel Perkausové, která se dle svých slov hodlá vrátit do práce co nejdřív?

„Chci být doma jen nezbytně nutnou dobu,“ říká. Jak to ovšem zkousne její manžel, podnikatel Hecko? Neměl by svou Evu raději doma? Je možné, že mezi nimi dojde kvůli plánovanému brzkému návratu do práce k zásadní hádce.

Eva má o své místo jistě strach a přenechat ho určitě jen tak někomu nechce. Před časem sice prohlásila, že pokud by ji zastoupila Soukalová, bude ráda. Nebyl to ale jen diplomatický tah?

Nyní se navíc může stát, že Gabriela nebude chtít o žádné práci ani slyšet. Během nedávné dovolené v Alpách se ztratila a bez pomoci, kdesi v horách, přečkala i noc. Z toho zážitku se jistě bude dlouho vzpamatovávat. Myšlenky na kariéru tak mohly jít stranou.

Související články
Nedávno jsme vás informovali o tom, že společná hudební kariéra Evy Ševčíkové (53) a Václava Ševčíka (70) je u konce. Duo Eva a Vašek spolu přitom vystupovalo dlouhých 34 let. Nyní se ovšem ukázalo, že se rozešli nejenom pracovně, ale i jako manželé. Na konci července  se totiž rozvedli! Václav Ševčík v rozhovoru prozradil, co tomu […]
Můj kousek štěstí / 16.9.2024
Herečka ze seriálu Ulice podle mnoha lidí dráždí hada bosou nohou. Adéla Gondíková (50) se totiž v poslední době dost často naváží do manžela. Nedávno ho třeba nazvala pobudou a k fotce, kterou umístila na sociální sítě, umístila písničku „Průša je úchyl“. Jindy zase o Jiřím Langmajerovi (58) tvrdí, že je starý apod. Povídá se, […]
Zásnubní prstýnek nosí herečka Alice Bendová (50) ze seriálu Jedna rodina už skoro čtyři roky, ale k oltáři zatím nedošla. A svatba přitom měla být letos! Svatbu s mladším partnerem Michalem Topolem (38) plánovala Alice Bendová (50) na Kanárských ostrovech, kde vlastní apartmán. Měla se konat údajně loni v zimě, pak tento rok v létě. Nakonec ji ale zase odložila, […]
Moje šťastná hvězda / 16.9.2024
S rakovinou, která se jí vrátila, bojuje Anna Slováčková (28) jako lvice. Prognózy nejsou úplně růžové, přesto se nevzdává, což je podle mnohých jedna z cest k uzdravení. Zpěvačka navíc přiznala, že je zamilovaná. Jejím vyvoleným je baskytarista z její kapely Matěj Růžička. Dlouho se jen kamarádili, než zjistili, že k sobě cítí víc. „Chtěla bych stihnout svatbu,“ nechala […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz