Moje sladké tajemství

Vyspí se s kolegou a obere ho o slávu?

Moje sladké tajemství

Role v seriálu Slunečná je pro Barboru Jánovou (31) průlomovou v její kariéře. I tak ale stále značně zaostává za svou kolegyní Evou Burešovou (27). Pokud by se jí ale podařilo získat srdce Marka Lambory (25), mohlo by se vše úplně změnit!

Ačkoli má jednu ze stěžejních rolí v divácky populárním seriálu Slunečná, stejně je Barbora Jánová (31) stále v něčím stínu. Nejenom v seriálu, ale i ve skutečném životě ji má být velkou sokyní krásná Eva Burešová (27). Ta si získala srdce diváků už v Modrém kódu či soutěži Tvoje tvář má známý hlas, ale vůbec největší popularitu zažívá v posledních měsících.

Fešný kolega v hlavní roli

Svůj kus zásluhy na tom má ale i Marek Lambory (25), se kterým randí herečka v seriálu. A diváci si jejich seriálovou lásku tolik oblíbili, že je

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden