Moje šťastná hvězda

Vystřídaly hádky manželskou idylku?

Půvabná snowboardistka Eva Adamczyková (30) si rychle ve StarDance získala srdce nejenom poroty, ale také televizních diváků. Díky tomu je aspirantkou na opravdu velmi dobrý výsledek. Jenže doma z toho může být vážný problém.


V taneční show totiž bojoval i její manžel Marek Adamczyk (35), který ale trochu překvapivě skončil. Podle našeho zdroje z blízkého okolí páru to mělo v jejich manželství spustit hádky. Adamczyk prý neunesl svůj neúspěch. Podrážděný měl být od samého začátku, protože cítil, že je tak trochu ve stínu své manželky.


A jeho mužské ego mu nedovolilo se s tím smířit. Koneckonců, po svém vypadnutí jasně řekl, že Adamczykové pošle hlasy a podpoří ji jen v případě, že na parketu něco předvede, jinak má prostě smůlu.


Přitahují se?


Možná má také obavy, aby se mu nezakoukala do tanečního partnera Jakuba Mazůcha (35). Někteří diváci se dokonce shodují na tom, že by jim to spolu moc slušelo, a dokázali by si je jako zamilovanou dvojici klidně představit.


Herec tak možné nepošle manželce hlasy už jen proto, aby jí nepomohl se v soutěži déle udržet. Pro něj by bylo nejlepší, kdyby vypadla a s Mazůchem pak omezila kontakt na úplné minimum.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden