Moje sladké tajemství

Vystupuje polonahá a přitahuje úchyly!

Sexuální obtěžování už překračuje veškerou mez!

I mladá herečka Berenika Kohoutová (26) má za sebou zkušenosti s otravnými muži. Z některých ale může mít trauma až dokonce svého života. Tohle totiž není příjemné žádné ženě.

Manžel Pavel Čechák by si měl Bereniku hlídat. Vzhledem k tomu, že se zpěvačka Berenika Kohoutová (26) čím dál častěji objevuje na televizní obrazovce, dostala se do povědomí spousty lidí. Především mužů. Teď ještě mnohem více díky show Tvoje tvář má známý hlas, kde je na pódiu často polonahá.

Jenže právě ta způsobila, že je její pošta plná zpráv, které jsou pěkně sexistické.

Oplzlí ctitelé

Ačkoli by se dalo říci, že jí zájem mužů může lichotit, tady je to úplně naopak. Nejedná se totiž o žádné milé komplimenty, ale život ji otravují dotěrní muži, kteří se nebojí poslat i fotky svých intimních partií.

Zpěvačka to umí rozjet! A chlapi na to slyší.

„Chodí mi různý nevhodný fotky a nejvíc za hranou bylo video, kde se dotyčný pán uspokojoval,“ svěřila se Berenika. Možná si ale za to může sama. Netají se tím, že je exhibicionistka, která se ráda ukazuje.

Když se napije, nezná prý meze. „Vůbec se nehlídám, tancuji na stole a tak,“ dodává.

Hrozí jí napadení?

Jenže ať už je Berenika jakákoli, možná by měla být ostražitější. Takový úchyl si ji může najít i někde na ulici a nemuselo by to dopadnou vůbec dobře.

Když se napije, nezná se a tančí i na stole.

Sama už jednu takovou zkušenost má. Měla jednoho fanouška, který neustále chodil na představení, kde se opil a poté ji obtěžoval. Dokonce ho museli i vyvést. Herečka by měla svoje vyzývavé chování trochu omezit.

Ne vždy bude mít kolem sebe ochranku a kdo ví, co se může stát..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden