Moje šťastná hvězda

Vytouženou holčičku musela Zagorová vrátit

Od mládí se Hana Zagorová (†75) potýkala s těžkou chorobou, která jí bohužel neumožňovala otěhotnět. Tím spíš ale toužila po mateřské roli a byla připravená prostřednictvím adopce poskytnout lásku a péči některému opuštěnému dítěti.


Byla to láska na první pohled


I proto se v roce 1986 provdala za Vlastimila Harapese (†77), protože tehdy by neměla nejmenší šanci získat jako svobodná žena dítě do péče.


Ale ani to, že byli oba známí umělci, jim cestu k vytouženému potomkovi rozhodně nijak neusnadnilo. Velmi dlouho tak trvalo, než se potkali s tehdy čtyřletou Aničkou, do které se zpěvačka okamžitě zamilovala. 


Na scéně se náhle objevila babička


Hana Zagorová byla rozhodnutá, že kvůli mateřským povinnostem opustí i svou hvězdnou kariéru a stane se maminkou na plný úvazek. Chtěla obětovat vše, jen aby mohla být maminkou.


Jenže přispěním dalších osob se objevila na scéna Aniččina babička, kterou v podstatě přinutili k tomu, aby zažádala o svěření vnučky do péče. Po několika měsících se tak musela Hana Zagorová s dívenkou nedobrovolně rozloučit a Vlastimil Harapes pak přiznal, že to bylo strašně smutné a že to všechno nejspíš uspíšilo rozpad jejich manželství.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden