Moje šťastná hvězda

Vytratila se z jejich vztahu jiskra?

Moje šťastná hvězda

O svém manželovi mluví Tereza poslední dobou jen velmi zřídka. Řeší snad manželé nějakou krizi, nebo se o slovo přihlásila „ponorka“?

Poslední dobou jako by TEREZE BRODSKÉ (53) scházel elán. Mohou za to snad problémy s manželem HERBERTEM SLAVÍKEM (59)? Říká se totiž, že jejich vztah už dávno není tím, čím býval.

Dlouhá léta patří manželství hvězdy seriálu ZOO Terezy Brodské (53) a fotografa Herberta Slavíka (59) k těm nejharmoničtějším. Za celou tu dobu se úspěšně vyhýbali jakýmkoli skandálům, a když už se spolu objevili ve společnosti, láska z nich jen čišela.

Ovšem to se mělo v poslední době dost změnit. Brodská, která vždy jen překypovala dobrou náladou, je nyní jako tělo bez duše a tak trochu naznačuje, že ji nad vodou drží jen její kamarádky ze Slunečné. Co se mezi nimi se Slavíkem stalo? Může za to práce, ponorková nemoc, nebo snad

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden