Moje šťastná hvězda

Využijte magickou sílu úplňku

Moje šťastná hvězda

Toužíte si přičarovat lásku, štěstí nebo peníze? Tohle období je pro vás tak jako stvořené.

V době úplňku se snadno věští a plní se tajná přání. Poradíme vám rituál, kterým si můžete přivolat vše, po čem toužíte. Je to snadné, tak pojďme na to.

Připravte si:

Pero nebo tužku, pěkný papír nebo pergamen, bílou svíci, olejíček, křídu a uhel nebo sůl pro vytyčení magického kruhu. Dále mapu nebo kompas pro určení čtyř světových stran a čtyři předměty, představující živly oheň, voda, země a vzduch.

Pro vzduch použijte peří, pro oheň svíci pro vodu pohár s vodou a pro zemi kámen. Tyto předměty postavte na oltář, který si připravíte obkreslením kruhu na zemi či vysypáním kruhu pomocí soli. Sice to vypadá, že toho je mnoho, ale ve finále zjistíte, že většinu věcí máte doma.

Napište své přání

Ujasněte si přesně, co vlastně chcete. Na papír napište své přání. Velmi důležité je věnovat pozornost správné a konkrétní formulaci. Pokud se vám nepodaří, je celý rituál v ohrožení. Raději se vyhněte

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden