Moje šťastná hvězda

Využijte sílu slunce k rituálům

Moje šťastná hvězda

I lidé, kteří se magii nevěnují, jistě tuší, že zářící slunce má velký význam. Bývá obvykle symbolem štěstí, radosti a hojnosti. Vždyť i v tarotových kartách ve Velké arkáně najdete kartu, která se jmenuje Slunce.

Právě v tarotu je Slunce znakem štěstí a úspěchu. Poukazuje na nové začátky a dodává životadárnou sílu. Může znamenat i uzavření manželství nebo nalezení toho správného partnera na celý život.

Výklad karty Slunce je ve všech směrech pozitivní. Pokud si tuto kartu vytáhnete, znamená to, že do svého okolí vyzařujete pozitivní energii a ostatní lidé to vnímají.

Posiluje lidského ducha

Rovněž předpovídá, že budete žít bez starostí a že se můžete těšit z každého nového dne. Také vám klade na srdce, že máte ostatním lidem dělat radost, což se vám

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden