Můj čas na kafíčko

Využijte síly podzimní rovnodennosti

Můj čas na kafíčko

S koncem léta přichází podzimní rovnodennost. Světlo předá žezlo tmě a dny se začnou zkracovat. Nemějte ale strach z únavy a smutku. Přečtěte si, jak nejlépe využít tento magický den k tomu, aby se vám vlila krev do žil a váš život se dostal do harmonie.

Ať už jarní, či podzimní, rovnodennost nedostala svůj název jen tak pro nic za nic. Vysloužila si ho z toho důvodu, že se právě v tyto magické dny světlo a tma na Zemi dostanou do dokonalé rovnováhy.

To způsobí, že den je stejně dlouhý jako noc. Nejzajímavější na tom je, že to platí pro celu Zemi! Jenomže na jižní polokouli budou na rozdíl od nás oslavovat příchod jara, a ne podzimu.

Uvědomte si, co vám přineslo a vzalo uplynulé období

Pro některé z nás je toto období, kdy světlo předává žezlo tmě, možná poněkud depresivní, protože už se začíná prodlužovat noc. Ale nevěšte hlavu, tohoto magického dne a okamžiku, který

Zbývá vám 82% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden