Moje šťastná hvězda

Využívá Olga Jiřího Menzela jen kvůli slavnému příjmení?

Ve skutečnosti ji to s ním prý nebaví

JIŘÍ (78) a OLGA (38) MENZELOVI jsou sice svoji už 12 let, do běžné rodiny ale mají, i vzhledem k rodičovskému trojúhelníku s JAROSLAVEM BRABCEM (61), hodně daleko. Vážně je výrazně mladší Olga mezi dvěma stárnoucími pány spokojená?

Přestože Olga pochází z tradiční rodiny, na té své současné, zcela netradiční, nevidí nic divného. Že s manželem Jiřím žijí každý zvlášť, je známá věc. Ne tolik se ale ví, že každý z nich má své vlastní důvody, proč se pro takto rozdělený život rozhodl.

Olga v podstatě na rovinu přiznává, že tím důvodem je, že režisér Menzel je na rodinný život už příliš starý. „Vzhledem k věku mého manžela a k tomu, že potřebuje svůj klid, je to podle mě přirozené,“ přesvědčuje možná i sama sebe o tom, proč je dobré, že nežijí v jedné domácnosti.

Lidé z jejího okolí ale naznačují, že z toho, kam se celá situace vyvinula, zdaleka tak spokojená není. „Je to mladá žena v nejživější fázi života,“ upozorňuje zdroj. „Samozřejmě jí chybí chlap pro společný život,“ dodává.

Sobecké manželství

Podle našeho informátora prý pro Olgu téměř osmdesátiletý Menzel představuje spíš nejlepšího a nejbližšího kamaráda než životního partnera do nepohody. Sám režisér vidí hlavní důvody toho, že mají manželství rozdělené do dvou domácností, v otázkách různých osobních priorit.

Nikdy se netajil tím, že se nepovažuje za rodinný typ a děti ani nechtěl. „Na to jsem velkej sobec,“ říkal upřímně. Hlavně proto měla Olga nejprve nemanželskou dceru ANNU KAROLÍNU (7) s Brabcem, až poté porodila Menzelovi EVU (1). Že je ochotná bydlet s oběma dětmi sama si Menzel pochvaluje.

Nesnesli by se navzájem?

„Žít pohromadě by nešlo. Naštěstí pochopila, že bychom si překáželi,“ říká a upozorňuje na jejich náročné povahy, kvůli kterým by společné soužití bylo jen velmi složité. Manželství má podle něj být hlavně o trpělivosti, kterou ani jeden z nich prý ale nemá. Proto je podle něj praktičtější, že každý žije po svém a nelezou si na nervy. Je ovšem otázka, co z takového vztahu vlastně mají.

Tím spíš, když do něj z pozice druhého tatínka víceméně patří právě i režisér Brabec. Říká se, že díky Menzelovi je Olga zajištěná, a kdyby chtěla, nemusí pracovat. To někteří vidí jako hlavní důvod, proč v tak věkově rozdílném manželství zůstává.

V produkční činnosti úspěšná blondýnka prý ale pracovat chce a vlastně i potřebuje. A díky manželově příjmení má jako filmová producentka a organizátorka akcí mnohem lepší pozici, než kdyby se jmenovala jinak. Že by jí opravdu šlo jen o příjmení? „Copak si někdo myslí, že v tom manželství je, protože jí takhle žít baví?“ uzavírá řečnickou otázkou náš zdroj.

Je tato rodinná idylka skutečná nebo jen na oko?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden