Moje sladké tajemství

Využívá partnera kvůli penězům?

Buď v ní objevil obrovský talent, nebo umí dobře zapůsobit na mužské ego. Martha Issová (37) se čím dál častěji objevuje ve filmech svého partnera. Stala se z ní protekční herečka s nouzí o práci?

Z herečky Marthy Issové (37) je možná velmi dobrá manipulátorka. V době, kdy byla těhotná, se jí kšefty asi moc nesypaly, tak ji obsadil její partner režisér David Ondříček (49) do filmu Dukla 61, kde si zahrála jednu z hlavních rolí.

Režisérovi porodila už dvě děti. Plánují dalšího potomka?

Teď se chystá do dalšího Ondříčkova snímku o Emilu Zátopkovi. „Největší část se dotýká samozřejmě té slavné olympiády, kde běžel svůj první maraton v životě, který vyhrál. Moc se těším, ale zároveň mám trochu staženo,“ prohlásila Issová.

Má snad strach, že slavného partnera zklame a on kvůli ní vyslechne kritiku?

Naverbuje celou rodinu?

Za tak velkou filmovou roli dostane dozajista dobře zaplaceno. Pro rodinu je to jistota lepšího a většího výdělku, honorář totiž shrábne ona i manžel a všechno zůstane v rodině.

Takže je jen otázka času, kdy Ondříček začne obsazovat i své děti Františka (5) a Emilku (8 měsíců). Od roku 2015 toho Martha navíc příliš nenahrála. Kromě epizodních roliček v seriálech nebo ve filmu cizí produkce o pořádnou práci nezavadila.

S přibývajícím věkem ubývají role

Za každou nabídku od svého partnera je tak určitě velmi šťastná. Otázkou je, jak se k příležitosti točit tak velké role vlastně dostala. Bylo to vůči ostatním zájemcům spravedlivé? Prošla ko kurzem s dalšími herci? Nebo si zahrála jen díky tomu, že s Ondříčkem obývá společnou domácnost a rodí mu jedno dítě za druhým? Možná si uvědomila, že s přibývajícími léty má jako herečka čím dál méně příležitostí a není už tak oblíbená.

Ondříček ji jako svoji partnerku často obsazuje do úspěšných filmů.

Ondříčka tak dost pravděpodobně dokáže něčím velmi dobře motivovat k tomu, aby jí nějakou roli svěřil. Jaké asi jsou její přesvědč ovací metody?

Žárlí na svou sestřenici?

Přednedávnem se zjistilo, že se Martha usmířila se svou sestřenicí, také herečkou, Klárou Issovou (39).

Byly rozhádané právě kvůli Ondráčkovi, kterého Martha Kláře před lety odloudila. Kdoví, jak dlouho bude jejich příměří trvat. Klára totiž o práci nouzi nemá. Objevuje se v jedné velké roli za druhou a nepotřebuje k tomu vedle sebe slavného partnera, který by jí nabízel role do svých snímků.

Nebylo by tedy divné, kdyby Martha začala na sestřenici opět žárlit..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden