Moje šťastná hvězda

Využívá svoji manželku?

Lucinka si na sebe upletl a pořádný bič. Obětuje všechno jemu a dětem?

Zpěvák BOHUŠ MATUŠ (47) nechává všechnu starost o domácnost na své manželce LUCII (18). Dokáže to ale mladá žena zvládnout?

Radost ze svatby vystřídaly obavy. Bohuš Matuš (47) a jeho manželka Lucinka (18) se ještě ani pořádně nestačili vzpamatovat z bujarého veselí a už řeší velké starosti. Mladičká novomanželka totiž musela podstoupit chirurgický zákrok. Místo toho, aby jí zpěvák pomohl, začal prchat. A tak to zřejmě bude mít Lucie pořád. Dokáže to ustát?

Bohuš Matuš a přítelkyně Lucinka. Takhle si svůj život asi nevysnila.

Strachy skoro nespal

„Objevil se nějaký problém v oblasti břicha. O Lucku se bojím, věřím ale, že vše dopadne dobře,“ dodal k tomu. Než se jeho milá dá zase do pořádku, bude se muset postarat o jejich malou dceru Natálku. Tedy apoň to tvrdil. Pak ale vyšlo najevo, že se o miminko bude starat jeho babička, protože Matuš bude koncertovat. A bude hůř!

Budou se zase stěhovat

Už brzy je totiž čeká stěhování. Přitom to není tak dávno, co se nastěhovali do současného domova. Zpěvák prý nemůže vydýchat, že si na něj soused stěžoval kvůli hluku. Místo toho, aby to řešil domluvou, raději odejde.

Tím ale přidělává své ženě jen samé problémy. Jako kdyby toho už nyní neměla dost. A tak ji behěm rekonvalescence po náročné operaci čeká ještě balení.

Využívá její naivity?

Jenže Lucie, rozená Palkaninová, je do Bohuše zamilovaná až po uši a udělala by všechno, co mu na očích vidí. Matuš sice ví, že to s ním není občas jednoduché, zdá se však, že se rozhodl kout železo, dokud je žhavé, v tomto případě mladé.

Netají se tak, že si chce s mladičkou manželkou pořídit co nevidět další děti. Jak to chce ale Lucinka všechno zvládat? Ještě přednedávnem mluvila o tom, že si chce napřed dodělat střední školu a pak začít budovat vlastní kariéru. Ovšem na tu bude muset nejspíš zapomenout.

Chce si ji pojistit?

Když bude doma s dětmi, bude mít zpěvák jistotu, že se mu nebude poohlížet po někom jiném. A nebudou to jen jejich potomci, o koho se bude muset časem starat. Velký věkový rozdíl napovídá, že i Bohuš bude časem potřebovat její péči.

Na to ale mladá maminka asi raději ještě nemyslí. Zjistí nakonec, že život nabízí víc než jen péči o ratolesti a manžela, nebo se mu ve všem podřídí a obětuje tak všechno, čeho chtěla kdy dosáhnout?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden