Můj kousek štěstí

Vyžehlila svou krásnou tvář!

Někteří fanoušci hovoří o zklamání, jiní ji omlouvají, ale jen málo těch, kteří poznali, že si Tereza Kostková (45) na internetových fotkách nechala díky elektronickým kouzlům upravit obličej, s tím souhlasí.


Půvabná herečka a moderátorka zveřejnila fotografie, na kterých zkušení uživatelé sociálních sítí hravě poznají, že ta tvář je jaksi nepřirozeně vyhlazená. Dělat takové zásahy dnes není nic složitého a své o tom ví známá topmodelka a „exjágrovka“ Andrea Verešová (41) .


Záměr nevyšel... Chtěla propagovat knihu, ale mluvilo se jen o ní.

Ta je mezi celebritami vyhlášenou retušérkou, její fotky jsou díky tomu často terčem posměchu na internetových fórech. Má tohle zapotřebí celebrita z nejváženějších? Navíc když má její tvář rozhodně velmi daleko do stavu, kdy lze vytušit přicházející „vyšší střední věk“?

Věřme, že je to jen produkt vzácné chvíle, kdy se kolegyně Marka Ebena (64) ze StarDance chtěla odreagovat nějakou rozpustilostí a upravování reality přenechá influancerkám a celebritám druhé kategorie. Anebo chtěla udělat dojem na někoho konkrétního? Manžel Jakub Nvota (45) to nebude, ten má doma originál.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden