Můj čas na kafíčko

Vyzkoušejte parfém na vlasy

Už jste ho někdy použila? Že ani nevíte, k čemu je dobrý? Přicházíte o hodně! Vlasy si už nemusíte mít každý den a přesto budete mít pocit, že je vaše hříva voňavá a svěží, jako byste si ji právě umyla. Parfém na vlasy provoní, hydratuje, ale také chrání před UV zářením a dodá jim lesk.

Bez umytí

Dostupné parfémy na našem trhu často voní po citrusech, bílých květinách a dřevu. Některé obsahují i argonový olej, který dodá vlasům lesk. Pokud strávíte celý večer v restauraci nebo zakouřené hospodě, už není třeba mýt si hned vlasy, ale stačí vám jen vlasový parfém. A některé můžete dokonce použít i na celé tělo. Pozor ale na oblečení, některé parfémy obsahují oleje, které mohou na oblečení nadělat drobné flíčky.

Pozor na alkohol

Parfém používejte na suché vlasy. Při jeho nákupu si ale dávejte pozor. Proč nemůžete na vlasy používat klasický parfém? Protože obsahuje příliš alkoholu, který vlasy nenávratně poškozuje, bere jim lesk a vitalitu. Proto používejte zásadně parfémy a mlhy na vlasy. Vydrží vám po celý den a nemusíte se bát, že by vaše vlasy trpěly.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden