Moje sladké tajemství

Vyzkoušejte rituály lásky

Následující podrobné návody na magické rituály vám pomůžou konečně dosáhnout toho, po čem jste tolik toužily. Vždyť lásky si zaslouží každý!

Oltář lásky

Nejprve si ve svém domově vyberte místo, které můžete uctívat.

Na pomyslný oltář položte obrázky a předměty spojené s tím, co chcete manifestovat. Třeba i symbol spojovaný se svatbou nebo křišťály a drahé kameny, které mají mocné vibrace. Můžete také zapálit svíčku či vonné tyčinky.

O oltář se starejte a udržujte ho neustále „čerstvý“. Nenechávejte ho zanedbaný. Jak rituál provést: Každý den přivádějte k oltáři energii, a to tak, že podržíte levou (přijímající) ruku nahoře směrem k vesmíru, aby přijímala božské světlo, a pravou (dávající) ruku nasměrujte dolu k oltáři.

Při tom myslete jen na svůj záměr, co si chcete přitáhnout do života.

Havajský rituál odpuštění

Je velice jednoduchý a můžete ho dělat denně. Než vám ostatní dají najevo lásku, musíte objevit své vlastní já.

Odpuštění ostatním je cestou i k odpuštění sobě. Budete plní sebelásky a připravení přitahovat lásku od všech ostatních. Jak rituál provést: Posaďte se na klidné místo. Představte si jeviště, kam si můžete přivést kohokoli, s kým máte nevyřešené problémy, kdo vám ničí vnitřní lásku a štěstí.

Pokuste se tyto lidi obklopit bílým láskyplným světlem vesmíru. Toto světlo bude vycházet z vašeho srdce ven a proudit k lidem na jevišti a naplňovat je láskou. Řekněte jim vše, co jim potřebujete říci. V duchu jim odpusťte a poděkujte jim za to, co vám dali.

Poté je nechte odejít a s tím nechte odejít i negativní pocity. Vyčistíte si tak tmavá místa ve svém nevědomí, čímž uděláte prostor lásce.

Úplňkový rituál lásky

Pokud toužíte po partnerovi, zaměřte se právě na období, kdy se na noční obloze nachází úplněk.

Jestliže ale zoufale toužíte po někom, kdo vám není osudem přidělen, zmanipulovat ho k lásce jen tak nemůžete. Na to je třeba pamatovat. Přistupujte proto k celému rituálu s rozmyslem. Jak rituál provést: K tomuto rituálu je potřeba pouze soli a onoho magického úplňku.

Až na obloze spatříte plný měsíc a vaše mysl bude plně soustředěna, posypte práh svého domu solí a myslete přitom na osobu, která pro vás bude ta pravá pro život. Představte si tuto osobu do nejmenších detailů.

I to jak kráčí přes váš práh do vašeho domu, kde ji již netrpělivě očekáváte. Zkuste tento rituál opakovat každý úplněk, uvidíte, že výsledek na sebe nenechá dlouho čekat a i vás si láska najde.

Uzlový rituál lásky

Jde o nejuniverzálnější rituál, při kterém se používá magie uzlů, se dá použít vlastně v jakémkoli případě – ať chcete do života přinést lásku, štěstí nebo dosáhnout nějakého konkrétního cíle.

Je to zkrátka rituál splněných přání. Jak rituál provést: Pořiďte si provázek z přírodního materiálu a uvažte na něm devět uzlů. Při vázání každého z nich odříkávejte: První uzel kouzlo začíná, druhý uzel kouzlo uskutečňuje,třetí uzel kouzlo potvrdí, čtvrtý uzel shromáždí sílu, pátým uzlem kouzlo ožije, šestý uzel kouzlo upevní, sedmý uzel kouzlo zpečetí, osmý uzel váže osud, devátý uzel mi dá, co je moje.

Provaz pak nechte pokud možno vystavený přes noc měsíčnímu světlu – pro rituál byste si měli vybrat den, kdy Měsíc dorůstá nebo září v úplňku. Každý následující den pak rozvažte jeden z uzlů ve stejném pořadí, jako jste je zavazovali.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden