Moje chvilka pohody

Vyzkoušejte sílu kosmetických triků

Ještě nikdo nepřišel s takovým make-upem, který by zakryl úplně všechno. Avšak existuje několik účinných triků!

Ptáte, jak je možné, že ostatní ženy, vypadají dokonale a líčení jim vydrží po dobu několika hodin? Naučte se pár jednoduchých fíglů.

Méně je více

Zakrýváte póry, vrásky a různé nedokonalosti silnou vrstvou make-upu? Můžete mít sebelepší make-up, ale když ho dáte moc, tak to nebude vypadat dobře, proto ho nanášejte v tenké vrstvě.

Spásný korektor

Pokud potřebujete zakrýt jizvy, červené flíčky nebo kruhy pod očima, vyzkoušejte speciální korektory, které mají lehce nazelenalý odstín. Na pleti se vám ztratí a navíc umí neutralizovat červené odstíny na pleti. Korektor nanášejte v tenké vrstvě a do pleti ho lehce vklepejte. Až poté na pleť naneste make-up. Dejte si ale pozor v okolí míst, kde je použit korektor, abyste nepoškodila jeho vrstvu.

Vyzkoušejte bázi

Jedná se o kosmetický přípravek, který navýší odolnost vámi zvoleného make-upu a očních stínů, takže vaše líčení vydrží mnohonásobně déle svěží.

Když nosíte brýle

Pamatujte, že skla barvy zdánlivě pohltí, takže se nebojte výraznějšího líčení, jehož základem jsou černé oční linky, které oči orámují a podtrhnou. Pod brýle se hodí také tmavší odstíny a kouřové líčení. Rozzářeného pohledu docílíte pomocí rozjasňovače naneseného do vnitřního koutku oka a do oblouku pod obočím.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden