Můj čas na kafíčko

Vzájemná chemie mezi mužem a ženou

Chemii ve vztahu si ničím nevynutíte. Jde o nejsilnější tmel vztahu, po kterém touží snad každý z nás, ovšem ne každý ho zažije. Podle čeho jej poznáte?

Když jste se dala s mužem, který vás přitahuje, poprvé do řeči, měla jste pocit, jako byste mluvili stejným jazykem? Právě o tom také vzájemná chemie je. Cítíte díky ní, jako byste našla nového nejlepšího přítele, nebo dokonce část sama sebe.

Najednou máte někoho, komu se chcete svěřovat a s nímž toho máte hodně společného. Jste si blízcí názory na život i smyslem pro humor a jste schopni navzájem dokončit své myšlenky. Největším důkazem vaší vzájemné náklonnosti je pouhý úsměv. Jde o to, že se na sebe neusmíváte pouze svým obličejem, ale také svým srdcem a svou duší.

Jste tu jeden pro druhého

Ať už jste se společně setkali s několika přáteli, nebo jste ve větší skupině lidí, zaměřujete svou pozornost výlučně sami na sebe. Vaše chemická přitažlivost vám napovídá, že jste tu jeden pro druhého. A to i když mlčíte a spojuje vás pouze jeden prostor a čas.

Nemůžete se dočkat, až se znovu potkáte

Nemůžete na sebe zapomenout a těšíte se na to, až se znovu – byť třeba náhodou – potkáte. Počítáte hodiny, dny či týdny, kdy jste se neviděli, a nemůžete se dočkat dalšího setkání. Je mezi vámi mocná sexuální přitažlivost.

Vždyť důležitou součástí vzájemné chemie mezi mužem a ženou je také fyzická přitažlivost a takřka sžírající erotické napětí. Vzájemně po sobě tak moc toužíte, až jste z toho celí nervózní.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden