Staré dobré časy

Vzala roli, i když ji v ní nechali umřít

Staré dobré časy

Třetí řada Sanitky už by byla určitě beze mě. Já už jsem přece mrtvá.

Herečku Ivanu Andrlovou má většina z nás zafixovanou jako krásnou princeznu z pohádek. Přitom její nejvýznamnější rolí je postava Alžběty Janderové.

Poslední ročník základní školy prožíval každý z nás jinak. Ivana Andrlová třeba natáčela společně s Jaromírem Hanzlíkem a Danielou Kolářovou slavný film Podnájemníci. Ráda na svůj tehdejší vstup do velkého hereckého světa vzpomíná.

Všichni údajně slavní lidé, s nimiž tenkrát točila, prý byli natolik normální, že vůbec neměla pocit, že se právě děje něco výjimečného. „Bylo to takové hezké zakončení devítiletky,“ shrnuje herečka.

V rychlíku pochopila, že je slavná

Na pražskou konzervatoř nastoupila ještě jako úplně neznámá holka z malého města. Ale už po Vánocích bylo všechno jinak. Podnájemníci se vysílali v hlavním vysílacím čase, a protože byly tenkrát

Zbývá vám 72% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden