Moje šťastná hvězda

Vzali si milionovou hypotéku

Někteří fanoušci jsou stále ještě v šoku z toho, že po pouhém roce vztahu herečka ze seriálu ZOO Eva Burešová (28) s kuchařem Přemkem Forejtem (35) otěhotněla.


A partneři se nyní rozhoupali k dalšímu zásadnímu kroku.


Vzali si totiž hypotéku na dům!


Nakonec našli kompromis


Eva Burešová má těsně před porodem. Na práci už jí tolik času nezbývá a brzy se s ní diváci na televizních obrazovkách na nějaký čas rozloučí. Stihla si ale splnit další velký sen. S Přemkem si pořídili dům u Benešova. A za hubičku to rozhodně nebylo. Dlouhou dobu se prý partneři nemohli shodnout, kde se usídlí.


Partneři se rozhoupali k dalšímu zásadnímu kroku.

Olomouc, kde má šéfkuchař restauraci, herečka zavrhla, on zase nechtěl do Prahy. Teď ale došlo na kompromis. Podle dostupných informací si dvojice pořídila dům za 13 milionů korun a hypotéku si vzali společně. Svoji ale ještě nejsou, což by mohl být do budoucna problém.

Riskují boj o peníze?

Když naposledy věřila Eva chlapovi, opustil ji. Hudebník Michael Krásný  (38) jen chvíli po porodu syna Nathaniela (5) odešel a ona měla co dělat, aby to finančně utáhla. Lze očekávat, že po takové zkušenosti už nepřistoupí jen na ústní dohodu, ale bude po Přemkovi vyžadovat svatbu nebo smlouvu.

V sousedství už se na slavnou dvojici moc těší, zejména pokud jim bude Přemek na sousedském grilování připravovat svoje speciality. Nemělo by jít přitom o nic honosného, nýbrž o obyčejný, nenápadný dům. Snad tam budou šťastní.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden