Moje šťastná hvězda

Vzdá se kariéry moderátorky?

Plánuje, že skončí v televizi? Vypadá to, že Lucie Borhyová (44) nemá talent jenom na moderování, ale i na něco úplně jiného.


Pověsí snad svou zářnou kariéru na hřebík, aby víc pronikla do umění? Už kdysi dávno si zahrála v jednom hudebním klipu, tentokrát se ale rozhodla, že nazpívá svou vlastní píseň.


Údajně ji k tomu měl přimět její blízký přítel Štefan Margita (65). Na výsledné dílo si ale budeme muset ještě pár měsíců počkat. Její první skladba má spatřit světlo světa až před Vánocemi.


Chtěla si to zkusit


Ač je to pro ni skvělá příležitost ukázat, co všechno v ní ještě je, sama prý příliš nevěří tomu, že by její počin sklidil takový ohlas, aby se vzdala zprávařského pultíku a stala se na plný úvazek  zpěvačkou. Většina jejích fanoušků se už ale nemůže očekávaného songu dočkat.


Jiní si ale do ní pochopitelně neváhají pořádně rýpnout. Myslí si, že když je televizní hvězdou, neměla by se plést do jiného povolání. Podle nich už jen chybí, aby začala psát.


Ale ani to není vyloučené. Vnadná blond kráska je žena činnorodá a můžeme se od ní dočkat ještě mnohých překvapení. Hlavní však je, že jí to dělá radost. 

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden