Moje šťastná hvězda

Vzdal se kariéry kvůli rodině?

Je čerstvým a také několikanásobným držitelem Českého lva a měl by být na sebe pyšný. IVAN TROJAN (56) však šťastný úplně není. Proč?

Sbírá ocenění i role, právem patří mezi nejobsazovanější české herce. Šťastný však, ač to tak na první pohled nevypadá, rozhodně není.

Ivan Trojan (56) nikdy nepatřil mezi celebrity, které by provázely nějaké skandály. Přesto se dlouhá léta mluvilo o tom, že mu kazí radost ze života vleklá nemoc manželky Kláry Trojanové-Pollertové (49).

Ta už léta trpí depresemi a musí je léčit antidepresivy i pravidelným odborným dohledem. V posledních dvou letech to ale vypadalo, že je konečně z nejhoršího venku a může si, stejně jako celá její rodina, vychutnávat života plnými doušky.

Tváří se, jako když se nic neděje. Přitom trpí

Radost však netrvala příliš dlouho. Nyní se prý ukázalo, že Klára je velmi křehká žena, která s depresemi bojuje neustále. Jakmile jí něco naruší její každodenní koloběh, je zle.

V minulém roce si proto prošla peklem, které ale bohužel přeskočilo i do letošního roku. Koronavirus jí zhatil její pracovní i soukromé plány.

Nyní má proto pocit, že všechno, co dělá, je marné a zbytečné, a proto se opět uzavřela do sebe a rozhodla se, jak tvrdí někteří její kolegové, s veřejností vůbec nekomunikovat.

Dává si od herectví na chvíli pauzu?

Zatímco její manžel a syn Josef (20) jsou vidět pořád, ona po jejich boku není. Proč? S manželem si údajně dávají menší pauzu. Podle nejnovějších informací to vypadá, že se Trojan načas z jejich rodinného domu odstěhoval a bydlí sám.

Říká se, že podobnou krizí procházeli už několikrát, a proto není důvod, aby ji tentokrát nedokázali ustát. Přestože se Trojan, zejména před novináři, tváří, že se nic neděje, ve skutečnosti si chce údajně od herectví trochu odpočinout.

Žádné nové filmové role teď proto zřejmě nepřijímá. Rodina pro něj vždycky byla na prvním místě, a dokud se vše zase neurovná, jeho fanoušci mají smůlu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden