Moje šťastná hvězda

Vzdal se Nedvěd kvůli své ženě kariéry?

Proč se zpěvák stáhl do ústraní?

Vztah o pětatřicet let mladší PAVLÍNY (34) se zpěvákem JANEM NEDVĚDEM (70) je od samého začátku v hledáčku veřejnosti. V poslední době o nich ale nebylo moc slyšet. Muzikant se stáhl do ústraní a jeho žena odmítá vycházet z domu. Co se s nimi děje.

Minulý týden ve středu 12. října uplynuly čtyři roky od svatby slavného písničkáře Jana Nedvěda, která se konala během koncertu v Lucerně. Sám muzikant označuje svůj vztah za bezproblémový. „Prožíváme neuvěřitelně krásný, intenzivní život,“ pochvaloval si nedávno Nedvěd s tím, že jejich vzájemná tolerance s Pavlínou došla prý téměř stoprocentního vrcholu. Stejně tak jako v počátcích tohoto věkově nesourodého vztahu i nyní se ozývají zlí jazykové, kteří jsou přesvědčeni, že je pravda někde jinde. Domnívají se, že mladá manželka se zpěvákem manipuluje a on slepě plní její přání. Je to pravda, nebo jsou to jen sprosté pomluvy závistivců?

Všeho se vzdal

Není to zdaleka jen úspěšná kariéra, kterou měl Jan své ženě obětovat. Jsou to také tisíce věrných fanoušků, rodinný dům v Čerčanech, starší vůz a v neposlední řadě i vztah se svým bratrem FRANTIŠKEM NEDVĚDEM (69). Letité dohady mezi bratry vygradovaly ve chvíli, kdy se Jan rozhodl svou vyvolenou pojmout za manželku. Skončila tak nejen kariéra folkového dua, ale i téměř veškerý jejich kontakt. Jan odešel do důchodu a jako by se po něm slehla zem. Později vy- šlo najevo, že to byla právě Pavlína, které vadilo, že je Nedvěd málo doma, a měla muzikanta pře- svědčit, aby skončil.

Mají svůj svět

Manželé spolu žijí v rodinném domě v Čerčanech a na veřejnosti se příliš neukazují. Žijí ve svém vlastním světě jenom jeden pro druhého. Nedávno udělal ale Nedvěd výjimku a při příležitosti svých 70. narozenin si zahrál v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Udělal to pro svou ženu, která seriál zbožňuje. Podpořit ho ale nepřišla. „Ona už nikam nechce chodit. Je to její zásada,“ uvedl stroze zpěvák.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden