Moje sladké tajemství

Vzdala hon na milionáře?

Hodlá všem dokázat, že pro ni peníze nejsou důležité.

Nerada na veřejnosti prezentuje své soukromí, a ještě víc nesnáší dotěrné dotazy v rozhovorech. Obzvlášť nerada probírá svou náklonnost k bohatým podnikatelům. Má se snad Kateřina Brožová (53) za co stydět?

Krásná herečka Kateřina Brožová (53), která se naposledy objevila v Modrém kódu, si nedávno v jednom internetovém pořadu postěžovala, jak ji ponížilo chování Jana Krause (67). Když se před časem účastnila jeho pořadu, byla krátce po rozchodu s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (52).

Prohlásila, že se v přítomnosti Krause necítila dobře, protože se k ní „choval nehezky“. Pravdou je, že se k herečce moderátor choval celkem nevybíravě. Vyzvídal na ní, proč se se Soukupem rozešli, a když nebyla sdílná, kritizoval její zájmy.

Když řekla, že ráda chodí na procházky se psem nebo rybařit, oznámil jí, že je nudná. Pak jí podsouval, že je na peníze a chudého muže by si nevzala.

To se herečky opravdu dotklo a vypadá to, že se rozhodla bojovat o svou pověst. Znamená to tedy, že u ní mají šanci i nemajetní muži s dobrým srdcem?

Movité partnery nezapře

Má za sebou mnoho vztahů s movitými muži, a tak není divu, že je spojována s určitou pověstí zlatokopky. Manželství se Zdeňkem Tomanem (60), generálním ředitelem velké firmy, nevyšlo. Vzešla z něj alespoň dcera Kateřina (19), která jako by mamince z oka vypadla.

V době rozvodu našla útěchu u svého manažera a dobrého přítele Petera Kovarčíka (†61), se kterým to také nevyšlo. Dalším mužem, který žil po boku atraktivní herečky, byl slovenský multimilionář a politik Boris Kollár (55).

Ani s ním jí to nedopadlo, což si hned vynahradila vztahem s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem. Díky němu se pak často objevovala na televizních obrazovkách v jeho soukromé televizi.

Neloví je na vzhled

Brožová tvrdí, že se za krásnou nikdy nepovažovala a ani krásu nijak nevyužívá. I když po ní muži vždycky koukali a líbila se jim, ona si nevěřila a vždy se považovala za ošklivé kačátko.

,,Nakonec jsem pochopila, že mě muži skutečně vnímají jako pěknou mladou ženu, a zvykla jsem si na to, že mi skládají poklony,“ popsala důležité období v jejím životě. Co se týče mužů, tak ani pak s nimi neměla dobré zkušenosti, takže se už údajně nesnaží být jen krásným doplňkem, ale ve vztahu občas i vystrčí růžky.

To se pak ale nemůže divit, že je sama, protože si vybírá muže, kteří chtějí spíš nekomplikované krásky. A za bezduchou blondýnu ji zřejmě považuje i Kraus. Nebo se k ní tak choval.

Jde do války?

Kateřině se také nelíbilo, že ji kvůli tomu, že se chce mít dobře, v rozhovoru griluje zrovna Kraus, který má peníze také rád. Potrpí si na drahou elektroniku, oblečení, auta a dovolené a ani co se týká vztahů nemá Brožové co vyčítat, sám je rozvedený a v jeho vztahu s Ivanou Chýlkovou (57) to prý také není zrovna růžové.

Bude zajímavé sledovat, jestli tuto obrannou reakci Brožové bude Kraus nějak komentovat. Každopádně to, že se herečka ozvala, znamená, že to nenechá jen tak.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden