Moje šťastná hvězda

Vzdala se chlapa i rodiny

Pro život bez partnera a bez dětí se MARTINA RANDOVÁ (49) sama nerozhodla, na výběr ale neměla. Kvůli péči o maminku jí  na hledání partnera moc času nezbývá.


Jestli si na něco Martina Randová (49) nemůže stěžovat, pak je to práce. Té má totiž na rozdíl od jiných svých kolegů opravdu dost. Sotva se zavřely dveře ateliéru Ordinace v růžové zahradě 2, rozjela sympatická herečka svůj talent v dalším kultovním seriálu – v nekonečné Ulici.


Ovšem zatímco v profesním životě se jí daří skvěle, v tom soukromém to taková sláva není. Většinu volného času obětuje herečka své nemohoucí mamince, s níž žije a pečuje o ni. Na sebe a na svůj milostný život tak Randová příliš nemyslí.


Lásku jako v seriálu by si herečka moc přála i v životě.

„Potkal jsem je, jak spolu jely k lékaři. Martina maminku doprovázela,“ uvedl jeden z fanoušků, který seriálovou Hvězdu okamžitě poznal.

Podle něj má hereččina maminka zřejmě vleklé zdravotní problémy a špatně chodí. I z toho důvodu se jí snaží Martina ulehčit a všechno prý obstarává sama. Neměla by ale myslet trochu i na sebe?

Muži chtějí mladší

Proto, aby našla toho pravého, ačkoli je časově dost vytížená, udělala zejména v poslední době hodně. Doslova se změnila před očima. Nechala si upravit oční víčka a vyplnit vrásky na čele. Viditelně tak omládla a zkrásněla.

Jenže chlapi jako by to snad ani neviděli. V čem je zakopaný pes? Podle Martiny to není ani zdaleka o tom, že by kolem sebe neměla zajímavé muže. Naopak, zná jich prý opravdu hodně, problém je však její věk.

„Bohužel už mi je tolik, kolik mi je, a chlapi, kteří by se ke mně věkově hodili, chtějí mladší,“ zoufá si herečka. Myšlenky na založení rodiny s ohledem na svůj věk už zahnala, milujícího partnera, která by jí byl oporou v těžkých časech, by si ale velmi přála.

Trpí svým rozhodnutím

Nejednou se Randová přiznala, že se obětovala pro druhé a pak svým rozhodnutím trpěla. Maminku  miluje, udělala by pro ni cokoli a péči o ni považuje za naprosto samozřejmou, přesto ji nejspíš někde hluboko samota trápí.

Herečka tvrdí, že je se svou situací smířená, na druhou stranu ale přiznává, že by se ráda vdala. „Věřím, že manželkou ještě budu, to stihnout můžu,“ dodala s nadějí v hlase.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden