Moje sladké tajemství

Vzdala se střechy nad hlavou!

Manžel je pro ni na prvním místě.

Se svým manželem si herečka Martina Preissová (45), kterou momentálně diváci pravidelně vídají v seriálu Anatomie života, prošla doslova peklem.

A kvůli tomu, že se Martin Preiss (48) bude už celoživotně potýkat se svojí závislostí na alkoholu, se dokonce musela vzdát obrovského majetku.

Nemohla nic riskovat

Herečka dobře ví, že pokaždé, když je její muž vystaven sebemenšímu pokušení, hrozí, že se noční můra, kdy se Martin dokonce pokusil o sebevraždu, zase vrátí.

V novém seriálu hraje jednu z hlavních rolí a to jí bezesporu sluší.

A tak je jasné, že nehleděla na peníze a radši se vzdala nemovitosti, kterou zdědila, než aby riskovala, že její synové budou bez otce. Martině totiž připadl dům ve vinařské oblasti u Znojma, kde měli dokonce byt, kam dříve jezdili na prázdniny. „Pro naši rodinu se to stalo takovým minovým polem.

Pro svého manžela udělá první poslední, platí to i obráceně?

Já jsem to v sobě ze začátku nedokázala skousnout, že bych tu vazbu měla ztratit, ale začala jsem to velmi rychle respektovat, protože jsem pochopila, že je to jediná možnost, jak se zachránit,“ prozradila Martina, která dala jednoznačně přednost bezpečí svých nejbližších.

Dokáže projevit vděčnost?

Jak sama říká, pokud by to neudělala, šli by ďáblovi naproti. Její okolí si jen klade otázku, jestli si Preiss vůbec uvědomuje, jakou oběť mu jeho milující manželka přinesla, a doufá, že i díky tomu se už bude držet od skleničky dál.

Bylo by velmi smutné, kdyby po tom všem zase démonu alkoholu podlehl. A je pravděpodobné, že tentokrát už by to jejich manželství neustálo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden