Moje sladké tajemství

Vždy bude patřit k našim největším filmovým legendám

Moje sladké tajemství

Pro spoustu lidí bude vysmátým majorem z policejní akademie. Nejslavnější filmový polda ale bohužel umíral němý!

Lidé budou vždy na Ladislava Potměšila (†75) vzpomínat jako na báječného muže se smyslem pro humor. Dokázal zazářit i v menších rolích a těch hlavních se zhostil naprosto excelentně.

Ačkoli se už několik let vědělo, že je Ladislav Potměšil (†75) vážně nemocný, zpráva o jeho smrti nás všechny zdrtila. Vždyť to byl nejen výtečný herec, ale především báječný člověk a milující otec a manžel. A i když jsme ho neznali osobně, všichni jsme tak nějak tušili, že to byl laskavý muž s pevnými zásadami.

Lesy, potok a rybník

Touhu po divadle v něm pěstoval tatínek, který vždy miloval vše, co jen trochu vonělo kumštem, a také přírodu. Potměšil před několika lety v jednom rozhovoru vzpomínal, jak jezdil s rodiči na chatičku na Kocandě.

„Lesy, potok, rybník, to byl náš volný čas a bylo to krásné,“ vyprávěl herec později o idylických chvílích svého dětství a přidával další podrobnosti. V sobotu po škole, to ještě bývala sobota pracovním dnem, čekával na

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden