Moje šťastná hvězda

Vždy to byla velká žena se srdcem plným lásky

Moje šťastná hvězda

Sympatická herečka vsadila na manželství s nestálým mužem, a i když to občas bylo náročné, nikdy svého rozhodnutí nelitovala.

V očích VĚRY GALATÍKOVÉ (†69) se odrážela její laskavá povaha, pro kterou ji měli všichni rádi. Se svým mužem to neměla snadné, ale byla to velká láska, která stála za to, aby o ni bojovala.

Pro druhé měla Věra Galatíková (†69) vždycky otevřené srdce a udělala si čas, aby je vyslechla. Její studenti herectví na ni nikdy nezapomněli, protože byla laskavou kantorkou, která je dokázala skvěle připravit na jejich nelehké povolání. Nicméně o sobě mluvila jen nerada.

Vždy měla obrovskou vnitřní sílu

Měla takovou povahu a nejspíš ani netoužila po tom, aby se o jejím krásném, ale někdy hodně bouřlivém manželství mluvilo na veřejnosti víc, než bylo nutné. Od mládí v sobě měla

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden