Moje sladké tajemství

Vzpomínky na nesmělého kluka nikdy nevyblednou

Už je to opravdu dávno, co začínající zpěvačka Lucie Bílá (55) začala randit s Tomášem Holým (†21). Ten v té době už dávno pověsil herectví na hřebík a studoval práva.

Fotografii vytrhl z občanky

Ti dva se seznámili krátce před Sametovou revolucí a od začátku to byla láska jako trám. Ačkoli byl Tomáš jako dítě skutečně slavný, v dospívání se před dívkami velice styděl.

Lucie dodnes stále má jeho parfém.

Lucie, která ho chtěla za každou cenu poznat, si na něj sehnala číslo, zavolala mu a pozvala ho na schůzku. Druhý den se sešli, a když chtěla zpěvačka po Tomášovi fotografii, tak ji prý vytrhl ze své občanky.

Přesvědčila ho, že spolu musí být

Není divu, že se do okouzlujícího mladíka okamžitě zamilovala. „Mně se hrozně líbil jako mužský a já mu byla asi chvíli jedno, nicméně jsem ho přesvědčila, že jsem já ten partner, se kterým by měl být,“ vyprávěla později zpěvačka.

Nějaký čas pak spolu dokonce bydleli v podnájmu, který jim sehnal hudebník Jiří Vondráček (70). Když Tomáš 8. března 1990 podlehl těžkým zraněním, která utrpěl při autonehodě, spousta lidí si myslela, že se jedná jen o jeden z mnoha jeho vtípků.

Dál se vídala s jeho maminkou

Jeho maminka se s tím nikdy nevyrovnala a Bílá na tom byla podobně. Možná i proto dál zůstala v kontaktu s Tomášovou rodinou. Jeho maminku prý občas navštěvovala a spolu s ní pak vzpomínala na báječného kluka, který zanechal v jejím srdci stopu. Lucie, která stála nohama na zemi, si ale nedělala iluze o první velké lásce.

Jejich láska by asi netrvala dlouho

Moc dobře totiž věděla, že byli každý úplně jiný, a tak je dnes přesvědčená, že by spolu stejně nezůstali. To ale ani náhodou neznamená, že by jí Tomáš nechyběl. Vždy na něj bude vzpomínat jako na báječného kluka, který dokázal půl hodiny přemlouvat tramvajáka, aby mu prodal tramvaj.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden