Můj čas na kafíčko

Vztah Antonia Banderase a Melanie Griffith už od začátku ohrožovala žárlivost!

Můj čas na kafíčko

Vzájemnému sblížení předcházely hercovy potíže s hysterickou manželkou.

Herecké manželství Melanie Griffith (65) a Antonia Banderase (62) vydrželo mnohem déle, než jim média na začátku prorokovala. Rozešli se ale přátelsky a bez skandálu.

Poprvé se Melanie Griffith (65) vdala už v osmnácti letech. Herci Donu Johnsonovi (72), kterého si vzala, bylo o sedm let víc. O tom, že se jednalo ukvapený krok, svědčil rozchod do roka. Melanie měla pověst bouřlivé mladé ženy, která obráží hollywoodské večírky.

Její láska k alkoholu jí tehdy přerostla přes hlavu. Něco s tím dělat jí donutil až druhý manžel, kterým byl další kolega Steven Bauer (65). S ním vydržela pět let, měli spolu syna Alexandera. Když se rozvedli, vrhla se Melanie znovu na alkohol a ještě si k tomu přidala kokain.

Nakonec se vzpamatovala natolik, že dobrovolně nastoupila na léčení. Pak se ukázalo, že stará láska nerezaví a herečka se vrátila do náruče svého prvního manžela. Na rozdíl od prvního pokusu to tentokrát dalo

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden