Moje sladké tajemství

Vztah Bolka Polívky a Evelyny Steimarové změnil nevinný výlet do Švýcarska

Legendární herec a mim Bolek Polívka (74) měl vždy slabost pro krásné ženy. Není divu, že jeho oku neunikla nádherná Evelyna Steimarová (78) ani francouzská kráska Chantal Poullain (67). Jenže z dam se v jednu chvíli staly sokyně!

Nikdy sice nebyl prvoplánový krasavec, ženy na něj ale letěly jako vosy na bonbon a jeho postelí jich prošlo opravdu hodně. Oficiálně má Bolek Polívka (74) celkem šest dětí se čtyřmi ženami.

Evelynu vyměnil za krásnou Chantal.

Jednou z jeho velkých lásek se kdysi stala i Evelyna Steimarová (78). Jenže pak ji vyměnil za šarmantní Francouzku Chantal Poullain (67).

Konec vášnivého vztahu

S Evelynou Steimarovou se seznámil při natáčení Balady pro banditu. A sblížili se natolik, že tam počali dceru, dnes úspěšnou herečku Annu Polívkovou (44), která po svém otci zdědila patrně nejvíc talentu ze všech jeho potomků.

Ačkoli si Steimarová myslela, že s ním stráví zbytek života, jejich vztah nakonec neměl dlouhého trvání. Polívka byl v té době trošku do větru a v roce 1987 zakotvil u jiné ženy, což pro ni bylo velké zklamání.

Láska z Francie

Ve švýcarské Ženevě zahořel láskou k Chantal, která tam zrovna točila film. „Zamilovala jsem se do něj ve vteřině,“ popsala moment, který změnil celý její život. Byla to tak velká láska, že za sebou neváhala všechno nechat a odstěhovat se do Československa.

Navždy ho bude milovat

Hvězdu seriálu Jedna rodina si vzal Polívka dokonce dvakrát – jednou v Americe, manželství ale neplatilo, a tak to zopakovali tady. Narodil se jim syn Vladimír (34) a dlouho to vypadalo, že se jejich cesty nikdy nerozejdou.

Po 15 letech se tak ale stalo. Chantal mluví o Polívkovi dodnes jako o své největší lásce, mají spolu skvělý vztah a už několikrát se nechala slyšet, že ho bude milovat navždy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden