Můj čas na kafíčko

Vztah Dominiky Gottové s finským hudebníkem je poznamenán dluhy, nemocí a nevěrami!

Můj čas na kafíčko

Svým odchodem za láskou do vzdáleného Finska Dominika otce šokovala!

Nejstarší dcera Karla Gotta Dominika (47) neměla snadné dětství. To se zřejmě podepsalo i na jejím dospělém životě i na vztahu s jejím životním partnerem, finským metalovým hudebníkem Timem Tolkkim (54).

O první z dcer Zlatého slavíka Karla Gotta (+80) se svět dozvěděl, až když bylo Dominice (47) devět let. Její fotografie se slavným otcem na obálce populárního týdeníku Mladý svět vyvolala velký rozruch.

Trauma dvouleté holčičky

V jednom rozhovoru popisovala Dominika své vzpomínky na dětství. Poprvé si existenci Karla Gotta prý uvědomila, když ukazovala mamince, tanečnici Antonii Zacpalové (85) obrázek Mistra v novinách. Ptala se, kdo je ten úžasný zpěvák a dozvěděla se, že jde o jejího otce.

„Nemohla jsem tomu uvěřit, pro mě to nebyl táta, spíš takový dětský hrdina,“ uvedla Dominika. Ve dvou letech si prožila dětské trauma v podobě oddělení od matky.

„Když z politických důvodů skončilo maminčino angažmá v karlínském divadle, musela se odstěhovat za prací do Teplic. Rok a čtvrt mezi mým druhým a třetím rokem života jsme tak zůstaly rozdělené,“ prozradila. Babička byla už tehdy nemocná, takže by

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden