Můj čas na kafíčko

Vztah k mladšímu partnerovi mě dostal do velkých problémů!

Dostala jsem se kvůli tomu do dluhové pasti!

V době zamilovanosti se člověk na svět dívá růžovými brýlemi. O to horší je pak šok, když jednoho dne spadnou!

Jako většina žen po čtyřicítce, které potkal rozvod, jsem se bála, že zůstanu sama. U mě to bylo o to horší, že jsem neměla děti a oba rodiče mi nedávno zemřeli. Začala jsem panikařit a doplatila jsem na to!

Věkový rozdíl mě vyděsil

Hledání nového partnera jsem rozjela na všech frontách. Zadala jsem na internet několik inzerátů, chodila jsem si psát do chatovacích místností. Právě tam jsem se seznámila s Matějem. Hodně jsme si rozuměli, alespoň co se psaného slova týkalo. S trochou obav jsem mu poslala svoji fotku a jeho reakcí bylo, že se mu líbím. Teprve potom jsem zjistila, že Matěj je výrazně mladší než já. Mně bylo čtyřicet čtyři, jemu třicet jedna. Věkový rozdíl mě nejprve zarazil a chtěla jsem rozvíjející se vztah ukončit. Vždyť zatím jsme si jen psali. Nakonec jsem ale souhlasila s osobním setkáním. U sklenky vína jsem se do Matěje totálně zamilovala.

Navrhl mi stěhování

Prožila jsem nádherné dva měsíce sbližování. Moje ženské sebevědomí vyletělo do nebes. Věřila jsem, že budoucnost po boku Matěje přinese jen samé dobré věci. Začali jsme spolu žít. Chovala jsem se jako slepá a šílená. Když Matěj přišel s návrhem, abychom si pořídili lepší byt, prodala jsem ten svůj, který mi připadl po rozvodu. Na zbytek vysoké částky jsem si vzala hypotéku. Ještě další měsíc po přestěhování jsem si užívala období, které jsem považovala za nejkrásnější v životě. Pak přišla studená sprcha. Jednoho dne Matěj odešel. Ani mi to nebyl schopen říct do očí, poslal mi jen SMS zprávu. Zhroutila jsem se a následkem toho přišla o práci. Splátky hypotéky jsem musela řešit další nevýhodnou půjčkou. Postupně jsem se ocitla v dluhové pasti. Jsem teď opět sama, nevěřím už nikomu a ničemu a bojím se, že ve stáří budu nejen bez partnera, ale skončím na ulici.

Dagmar R. (58), Hradec Králové

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden