Můj kousek štěstí

Vztah na dálku nezvládá?

Má mnoho ctitelů, jeden z nich ji dokonce pronásledoval. Co Simonu asi čeká v cizině?

Zvoní mladé lásce Simony Lewandowské (24) a Gorana Maiella (24) umíráček? Zdroje blízké páru varují, že vztah je v ohrožení.

Zatímco Goran, kterého proslavil seriál ZOO, má italské kořeny a v současné době pobývá v dalekém Miláně, zlatovlasá hvězda Zlaté labutě míří do Polska, neboť v jejích žilách koluje i polská krev. Mimo jiné si přeje se zde zdokonalovat v polštině, protože zemi opustila v dětských letech, a tak, jak sama říká, ovládá pouze dětskou polštinu.

S Maiellem randí více než rok. Další už ale zřejmě nepřidají.

Směje se, že výrazům, které nejsou pro děti, třeba některým, řekněme, sexuálním, by tudíž nerozuměla. V Polsku bude studovat a zároveň navazovat důležité kontakty, doufejme, že výhradně ty pracovní, a tak ony „dospělé“ výrazy nebude při konverzaci potřebovat.

S Maiellem tedy prožívají vztah na dálku, což bývá těžkou zkouškou. Zejména o krásnou a úspěšnou plavovlásku je mezi muži enormní zájem, a ke Goranovi díky seriálu ZOO také vzhlíží nemálo žen.

Seriálové divačky jsou z něj paf, je to přitažlivý jižanský typ. Vypadá to, že ustát tuto situaci bude pro dvojici náročné, mluví se o tom, že udržet fungující vztah je už nad jejich síly.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden