Moje sladké tajemství

Vztah plný lží!

V každém vztahu platí trochu jiná pravidla. Jaromír Jágr (47) s Veronikou Kopřivovou (27) působili v Americe jako ten nejzamilovanější pár na světě. Když pak hokejová legenda v zahraničním angažmá skončila, očekávalo se, že sice dohraje svou kariéru v rodném Kladně, ale brzy se přesunou do luxusního bytu v Praze.

Vše bylo trochu jinak Bohužel se ale ukázalo, že v jejich vztahu kolují i nepravdy. Jaromír si totiž údajně žádný byt v luxusním bytovém mrakodrapu V Tower nepořídil. Říká se, že se měl nechat zařadit mezi zájemce, aby se o něm psalo, ale ve finále vzal zpátečku, protože neměl dostatek finančních prostředků. A právě kvůli tomu mělo dojít mezi ním a Veronikou k ostré hádce. Kopřivová totiž se stěhováním do Prahy počítala, přece jen je stále velmi mladá a není divu, že jí vidina života v Kladně zrovna dvakrát nevoní.

Jágr stále doufá ve velkolepý návrat k hokeji.

Bohužel z toho ale sešlo a dost možná to bude mít na jejich vztah větší dopad. Zamilovanost už dávno vyprchala Už předtím to totiž vypadalo, že spíše žijí ve volném vztahu. Jaromír se totiž už více než půl roku snaží po zranění vrátit do světa profesionálního hokeje, což je pro něj stále nejdůležitější.

Naopak Veronika hodně cestuje a spoustu času ji také zabírá její internetový obchod. Může ale takový vztah fungovat i do budoucna? Možná ano, ale asi se pak nedá očekávat, že společně založí rodinu nebo ho někam posunou.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden