Můj kousek štěstí

Vztah princezny a „machra“ utužily společné karamboly

Můj kousek štěstí

Dívčí idol z komedie Sněženky a machři nalezl tu pravou mezi svými spolužačkami, okouzlil ji hrou na piano i svým typickým humorem

Chtěl tomu zřejmě sám osud, který tehdy dva začínající herce svedl dohromady na chodbách Pražské konzervatoře. Od té doby je pojí velká láska, která trvá už téměř čtyřicet let.

Kariéru nastartoval svým nejznámějším filmem. Poté se z očí široké veřejnosti vytratil a řadu let o něm nebylo slyšet. Dnes však patří k nejobsazovanějším hercům a je i uznávaným muzikantem.

Dá se říci, že Václav Kopta (56) měl v sobě umělecké vlohy už od narození. Vyrůstal na pražské Hanspaulce jako syn výtečného textaře Pavla Kopty (†57) a vnuk spisovatele Josefa Kopty (†67).

A přestože Václav už od svých čtrnácti let zkoušel psát texty a skládat vlastní písničky, dlouho nic nenasvědčovalo tomu, že by jednou jeho kroky směřovaly do umělecké branže. Jeho největší zálibou byly

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden