Můj kousek štěstí

Vztah s Polívkou je v ohrožení!

Blíží se rozchod.

Mají se rádi, ale možná ani to nebude stačit k tomu, aby spolu zůstali. Rozdíly mezi nimi se zdají být nepřekonatelné, hvězda seriálu Ulice Lucie Vondráčková (43) už asi sama vidí, že se jí vztah rozpadá pod rukama.

Pomalu, ale zato nekompromisně. S MMA bojovníkem Zdeňkem Polívkou (25) prožívala krásnou, romantickou lásku. V poslední době to ale vypadá spíš na pohromu.

V křeči

Ne, že by se oba nesnažili, na veřejnosti spolu cukrují, nechybějí romantická gesta. Jenže jako by se vše odehrávalo v čím dál větší křeči. Při pohledu na sociální sítě Vondráčkové je patrná jedna věc, musíte dlouho hledat, než najdete nějaký příspěvek s Polívkou.

Říká se, že Polívka stejně jednou odejde za mladší, až zatouží po vlastní rodině.

Což je u dvou zamilovaných lidí, což o sobě oni dva stále usilovně tvrdí, docela zvláštní. Povídá se, že špatná nálada ve vztahu vygradovala o vánočních svátcích a přenesla se i do nového roku, některým lidem totiž připadalo, že jsou spolu partneři jen z jakési povinnosti.

Nedokáže se udržet?

Podle mnohých se na domácím dusnu hodně podepsal i Vondráčkové bývalý manžel Tomáš Plekanec (41). Měli se prý chytnout ohledně dalšího směrování výchovy jejich dvou synů, hodně už bylo napsáno také o tom, že Plekanec se s Polívkou příliš nemusí, a jejich rozepře tak mohla zafungovat jako rozbuška, vše se pak asi svezlo po Vondráčkové.

Vědomí, že jeho syny vychovává mladý, potetovaný bijec, má Plekance hodně trápit.

Své si možná vyslechla od obou chlapů, což by jí na pohodě samozřejmě nepřidalo. Zlé jazyky tvrdí, že Polívka je ještě příliš mladý, nevyzrálý, navíc až moc temperamentní, a nedokáže svou povahu udržet na uzdě, takže kdoví, co mezi nimi padlo za slova. Stále víc lidí se i proto přiklání k tomu, že vztah Vondráčkové a Polívky prostě nemůže z dlouhodobého hlediska fungovat.

Jsou každý jinde

Herečka a zpěvačka potřebuje jako máma dvou synů po svém boku „klidnou sílu“, ne odrostlého puberťáka, který řeší věci s emocemi. Pokud je tedy pravda, co se o něm povídá.

Faktem ovšem zůstává, že jejich věkový rozdíl, který je bezmála osmnáct let, přímo nabízí spekulace, že jsou každý jinde nejen mentálně, ale i v pohledu na budoucnost. A to bude nejspíš kámen úrazu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden