Můj kousek štěstí

Vztah Decastelo s Třeštíkem v ohrožení

Manželka se nedá.

Vztah už nějakou dobu neskrývají. Eva Decastelo (44) a Tomáš Třeštík (44) jsou zamilovaní.

Idylka může být rozprášena prakticky ze dne na den, byť český showbyznys asi momentálně nezná spokojenější pár. Herečka ze seriálů Slunečná či Ulice zhubla a vypadá lépe než kdy dřív.

Oba rozdávají úsměvy, na akcích se drží za ruce a tulí se jako sedmnáctiletí. Jenže tahle reklama na dokonalý vztah může rychle skončit. A ne nadarmo se říká „za vším hledej ženu“.

Pod pokličkou idylického vztahu s Třeštíkem bublá zřejmě velké drama.

Chce ho zpět

Fotograf je stále ženatý, což není pro Evu Decastelo samozřejmě žádná novinka. A když se jeho manželka, spisovatelka Radka Třeštíková (41), před pár týdny prakticky stá­hla ze sociálních sítí a nechala si ujít velké události společenského života, zdálo se, že nový pár může slavit.

Podle všeho tomu ale tak není. Spekuluje se, že Radka připravuje velkou ofenzivu. Sice už s manželem nějakou dobu nežijí, to ale neznamená, že by ho chtěla přenechat jiné. Tím spíš, když je Decastelo známá.

Rozvod nebude?

Proslýchá se, že fotograf chtěl konečně požádat o rozvod. Dát tak najevo, že to s Evou, která se podle všeho po třinácti letech rozvádí se scenáristou René Decastelem (49), myslí vážně.

Z toho ale možná sejde hned v zárodku, pokud bude spisovatelka proti. Důvodů může mít mnoho. Je pravděpodobné, že o Tomáše nehodlá tak snadno přijít.

Možná si celé ty roky, co spolu nežili, myslela, že jednou vztah znovu slepí. A Decastelo do toho hodila vidle. To zhrzená Radka jistě jen tak být nenechá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden