Moje šťastná hvězda

Vztahová krize kvůli dětem?

Už nějakou dobu spolu nevycházejí jako ti nejlepší partneři. Herečka Lenka Vlasáková (47) má na jisté věci úplně jiný názor než její manžel Jan Dolanský (41). V minulosti tomu tak nebylo a oba manželé se skvěle doplňovali. Tyhle časy jsou už ale údajně dávno pryč. Jejich blízcí přátelé a kamarádi nechápou, co se to s nimi stalo, a radí jim, aby věci dali znovu rychle do pořádku.

Hlavní problém jsou děti

Nicméně to jde jen stěží, protože oba jsou většinu času v práci a svým způsobem se svým problémům raději vyhýbají, než aby je řešili.

Největší boj teď manželé svádějí především kvůli svým dětem. Lenka si myslí, že na ně má škola velmi špatný vliv. Celkově má na školství negativní názor, podle ní v ní děti neučí to, co by měli. Musejí se jen naučit na test nebo na zkoušení a tím to hasne.

Ona ve svých dětech nechce potlačovat jejich talent, nechce, aby z nich školství udělalo jen jakési roboty. Proto by byla moc ráda, kdyby mohla děti učit sama a u nich doma. Prý by byly v domácím prostředí a nemusely by neustále chodit vystresované do školy.

Vůbec s ní nesouhlasí

Dolanský s ní v tomto vůbec nesouhlasí, naopak. Děti už teď ve škole polevují a pláčou před Vlasákovou, aby je neposílala do školy a nechala je doma. Přesně tohle Dolanského nejvíc štve.

Nedokáže se s ním o ničem poradit a dětem dává naprosto zbytečné naděje. Jan už prý nemá náladu na to, se s Lenkou dohadovat, a proto se údajně sblížil s jednou svojí kolegyní, která si prochází něčím podobným.

Jsou si prý vzájemně oporou, a navíc si moc dobře rozumějí. Podle jejich ostatních kolegů to však zavání nevěrou. Dolanský se s nejmenovanou kolegyní údajně sbližuje víc a víc. Několikrát si spolu vyšli i po práci, ale svým drahým polovičkám to překvapivě ani jeden z nich neřekl.

Chtějí jít od sebe?

Dolanský se neustále brání tím, že jde pouze o přátelský vztah, nicméně si nejspíš neuvědomuje, že i ten se může velmi rychle přehoupnout ve vztah milenecký. Navíc, kdyby šlo skutečně jen o kamarádku, proč by ji své ženě tajil? Podle jeho kamarádů by se měl snažit situaci se svou ženou nějak vyřešit, a ne si za ni místo toho hledat náhradu.

To Dolanského údajně naštvalo a s kamarády nemluví. Jak se Dolanský nakonec rozhodne? Až se Vlasáková o jeho dobré kamarádce dozví, jen to jejich situaci zhorší. Partneři se zkrátka poslední dobou na ničem neshodnou a plánovaná svatba se asi konat nebude.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden