Můj kousek štěstí

Vztahu začíná trpce litovat

Životem těžce zkoušenou tenistku pronásledují nejrůznější složité problémy.

Jsou situace, kdy vás neutěší ani desítky, ba ani stovky milionů na účtě. Co si jen spanilá tenistka Lucie Šafářová počne? Štěstí si za peníze nekoupíš... Rovněž se říká, že nelze stavět štěstí na troskách.

Milionů je dost

Rozbila anebo alespoň výrazně přispěla k rozbití manželství se dvěma malými dětmi. Co sám nerad, nečiň jiným, učí nás klasik. Jenomže lidé jsou zkrátka nepoučitelní.

Plavovlasá sportovkyně konečně má, co chtěla: svalnatého životního druha Tomáše Plekance (38), krásnou, zdravou holčičku Leontýnku (1), peníze a nemovitosti. Její a Plekancovy miliony se spojily. No řekněte, nejsou to nadějné vyhlídky?

Holý zadek je horší

Je krásné vyrazit na životní cestu s kufříky naditými bankovkami, které vás zbaví téměř všech starostí. Nějaké ovšem bohužel pokaždé zbydou.

Rozumní lidé by si v takových případech raději nestěžovali, neboť by pochopili, že fňukáním rozčilí velké množství takzvaně obyčejných občanů, kteří musí čelit tíživým starostem složité doby prakticky s holým zadkem.

Ne tak Šafářová. Dává najevo, jak chuděra trpí. „Malé už je rok, a já nemám vůbec čas pro sebe, že bych si zašla na kosmetiku nebo masáž a měla takový ten pohodový večer, že se jdeš projít a dáš si někde večeři,“ oznamuje světu usoužená Šafářová.

Není proč se trápit, v současném stavu nouze si nedá večeři nikdo nikde a procházet se lze jen do 20.59 hodin.

Nemá čas pro sebe

„Musím říct, že když máme ještě kluky, což je na půl měsíce, jsou to tři děti a pes,“ upozorňuje Lucie, že se stará i o Plekancovy děti z předchozího vztahu a že je to nápor na nervy. „Už jsem z toho občas unavená a některé dny hodně,“ posteskla si. Přece věděla, do čeho jde, nebo ne?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden