Moje sladké tajemství

Vztahy jí přinášely víc bolesti než radosti

Brzy měla slávu i obdiv publika, a přesto to bylo málo. Zpěvačce Lucii Bílé (56) scházela láska, protože manželství, do kterých vkládala všechny své naděje, skončila zčistajasna rozvodem.

Zpěvačka Lucie Bílá (56) nás vždy okouzlovala svou bezprostředností. Má srdce na dlani, a tak není divu, že s ní fanoušci prožívají všechny její radosti i starosti. A to i ty, které se týkají jejího milostného života.

Prožila jen samá zklamání

Sledovali jsme tak její první svatbu s pozounistou Stanislavem Penkem (48) a jistě jí přáli, aby jí to v manželství vyšlo. Už jen proto, že Lucie do té doby měla v lásce jen samá zklamání.

Nejdůležitější muž. Otec jejího syna Kratochvíl.

Její první velká láska Tomáš Holý (†21) zahynul při tragické dopravní nehodě a Petr Kratochvíl (70), otec jejího syna Filipa (27), ji vyměnil za mladší ženu. Tentokrát si ale zpěvačka myslela, že je Stanislav tím pravým, a tak si ho vzala už po krátké známosti. Možná to trochu udělala i na truc Petrovi, aby ukázala: „Podívej, jak jsem šťastná!“

Stali se z nich dobří přátelé

Jako dobrý krok se tento životní čin ale neukázal. Později vyšlo najevo, že Penk zřejmě neunesl slávu své manželky a že jim jejich krátké soužití přinášelo víc bolesti než radosti. Za pár měsíců už byli od sebe, a Bílá byla zase sama. Ovšem jen do té doby, než její srdce získal o 15 let mladší charismatický zpěvák Václav Noid Bárta (41).

Ti dva se poznali, když spolu účinkovali v muzikálu Exalibur, a v roce 2006 se tajně vzali. Lucie tehdy toužila po dítěti a věřila, že když to nepůjde přirozenou cestou, tak si zažádají o adopci. Nic z toho se ale nestalo. Ze zamilovaných manželů se brzy stali dobří přátelé a v tichosti se rozvedli.

Znovu se dali dohromady

Nyní byla znovu sama, a pokud měla zlomené srdce, nedala na sobě nic znát. Bílá byla vždy velkorysá a o svých bývalých partnerech hovořila vždy jen v dobrém. Ani o svém současném příteli Radkovi Filipim (38) neřekla nikdy křivé slovo, a to ani když se nakrátko rozešli.

Ti dva však brzy pochopili, že bez sebe nemohou být, a znovu se dali dohromady. Lucie nyní září štěstím, a je tak docela dobře možné, že do toho praští potřetí. Bude to do třetice všeho dobrého?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden