Moje šťastná hvězda

William se svěřil s pocity: Co se opravdu děje s princeznou Kate?

Už tři měsíce princezna Kate (42) bojuje s rakovinou a od její videozprávy, ve které sdělila svou diagnózu, ji veřejnost neviděla. Mnozí doufali, že se objeví po boku Williama při oslavách 80. výročí vylodění v Normandii, ale na ceremonii byl princ nakonec sám.















Kate se stále drží v izolaci, aby se vyhnula jakékoli virové či bakteriální nákaze. Lékaři varují, že vzhledem k její oslabené imunitě by jakákoliv infekce mohla zkomplikovat její uzdravování. Podle informací z paláce se zdravotní stav princezny Kate zlepšuje, což potvrdil i princ William. Na dotaz jednoho z veteránů, jak se princezně daří, princ odpověděl: „Ano, velmi by si přála být zde dnes," uvádí NBC News.

Prince William (41) je teď pro Kate největší oporou. Starost mu dělá i jeho otec král Karel III (75) který taky bojuje s rakovinou.

Přestože jsou zprávy o zlepšení povzbudivé, na princi je patrná únava. Odborníci na královskou rodinu poukazují na to, že William prochází emočně náročným obdobím. Kromě toho čelí zvýšenému pracovnímu zatížení, neboť převzal některé povinnosti nejen za svou manželku, ale i za svého nemocného otce, krále Karla III.






Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden