Moje šťastná hvězda

Yvetta Blanarovičová: Konečně si našla pořádného chlapa

Nedávno oslavila pětapadesáté narozeniny velkým galakoncertem. Ani ve svém věku však herečka a zpěvačka YVETTA BLANAROVIČOVÁ (55) není schopna dospěle přiznat svého partnera. Nechává se na akce doprovázet svým synem MATYÁŠEM (30) a dělá, že je stále single.

Teď to však vypadá na změnu. Yvetta je rozzářená jako sluníčko a všem v jejím okolí je jasné, že někoho má. „Žena, která na sebe řekne všechno, je podezřelá,“ smála se Blanarovičová jako puberťačka. Je vidět, že je asi hodně zamilovaná.

Partner ji využíval

Její poslední vážný vztah, který přiznala, trval čtyři roky. S MARKEM PILEM (43) nezažila zrovna příjemný rozchod. Prý ji podváděl, a dokonce ho údajně po celou dobu vztahu živila. Brala ho na všechny veřejné akce, a dokonce mu prý sháněla kšefty. Není divu, že dnes raději všechny své vztahy úzkostlivě tají, když se v minulosti tolik spálila.

Omlazuje se

Herečka přitom nevypadá, že by hledání nového partnera vzdávala a na muže zanevřela . Teď už se má snad konečně pro koho zkrášlovat. Pečlivě o sebe dbá, a i když se spekulacím o prodělaných plastických operacích brání, přiznala, že chodí na omlazování pleti. „Chodím na mezoterapii, kterou mi vyhlazují pokožku,“ prozrazuje zpěvačka, jak pomáhá přírodě. Tak doufejme, že tuto její snahu současný p a r t n e r náležitě ocení a vydrží s ní déle, než ti přechozí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden