Moje sladké tajemství

Yvetta Blanarovičová: Proč s ní žádný chlap nevydrží?

Nesnese po svém boku skoro žádného muže!

V poslední době se Yvettě Blanarovičové (54) dlouhodobé vztahy vyhýbají jako čert kříži. Do svazku manželského vstoupila v minulosti pouze s Pavlem Tomanem (61), se kterým přivedla na svět svého jediného syna Matyáše (30).

Deset let pak ještě žila s podnikatelem Janem Mlezivou (64), který ji prý podváděl a měl ji i psychicky týrat. V poslední době sice ještě zažila pár známostí, ovšem žádná z nich údajně neměla dlouhého trvání.

Naposledy se mluvilo o tom, že někoho má, v závěru loňského roku, ovšem ani tady to nevyšlo.

Nerada mění své zásady

Možná to ale není jen vina mužů. Yvetta se totiž neumí ve vztahu podřizovat a kdo nechce být na její vlně, toho bez kompromisu odkopne jako kus hadru.

„Pokud je jeho dráha jiná než moje, pak v tom nemá smysl pokračovat,“ svěřila se Blanarovičová s tím, že v takovém případě raději muže pošle k vodě.

Raději konec než hádky

I když by se mohlo zdát, ze je Yvetta temperamentní ženou i ve vztahu, opak je pravdou.

Je prý tou, která se snaží být věčně klidná. Hlavně ji pak nebaví hádky, bez kterých se přitom žádný vztah neobejde a často v něm dokonce dokážou pročistit vzduch. To ale nejspíš Yvetta nechce vidět a raději žije v dokonalém světě, ve kterém možná harmonické vztahy bez věčného dohadování existují, ale pro jistotu do něj skoro nikoho nepouští.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden